Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mutfakta yatmak

Rüyada mutfakta yatmak

Rüyada mutfakta yatmak özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, işlerinin günden güne açılacağına, geçim derdinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada mutfakta yatmak gördüyseniz:

  • Kendinize çekidüzen vermelisiniz.

Rüyada mutfakta yatmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada mutfak önlük görmek aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına alamet eder.

Rüyada yeni mutfak dolabı görmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, zararların günden güne artacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada mutfakta banyo yapmak kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada mutfakta böcek görmek atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşunun mutfağını görmek mutlu günlerin yaşanacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada pembe mutfak görmek karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mutfakta bulaşık görmek yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments