Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muradına erdiğini görmek

Rüyada muradına erdiğini görmek

Rüyada muradına erdiğini görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada muradına erdiğini gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızın, anlaşmalarınızın veya maddi şeylerin üzerinden geçebilir istediğiniz şeylere sahip bir kişiyle tekrar bağlantı kurma şansı yakalayabilirsiniz.

Rüyada muradına erdiğini görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada murada ermek özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına işarettir.

Rüyada muradına ermek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, şifa ve moral bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada murat görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada murat ismi duymak başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Rüyada murat bozuu görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada murat kuşu görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına yorulur.

Rüyada murat adında birini görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments