Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada murat görmek

Rüyada murat görmek

Rüyada murat görmek aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına işaret eder.

Rüyada murat gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi geliştirme veya yeteneklerinizden daha fazla yararlanma konusunda kararlılığınız artıyor.

Rüyada muradını görmek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada murat boz görmek insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada murada ermek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada muradına ermek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada murat görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada murat kuşu görmek kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada murat adında birini görmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada murat ismini görmek hasta olanın da iyileşeceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments