Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet kuşunun öptüğünü görmek

Rüyada muhabbet kuşunun öptüğünü görmek

Rüyada muhabbet kuşunun öptüğünü görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, hayırlı işlere girişileceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada muhabbet kuşunun öptüğünü gördüyseniz:

  • Mevcut planlara sekte vuracak dahi olsalar, olan bitenden fayda sağlama olanağınız olabilir.

Rüyada çok sayıda muhabbet kuşu görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada muhabbet kuşu ve yavrusunu görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşlarını kafeste görmek müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine yorulur.

Rüyada renkli muhabbet kuşu yakalamak dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, maddi açıdan nefes alınacağına yorulur.

Rüyada muhabbet kuşunun yandığını görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına işaret eder.

Rüyada sarı muhabbet kuşu yakalamak çok büyük fırsatların ele geçeceğine, yaşamının da düzene gireceğine, her nimetin lezzetine varacağına delalettir.

Rüyada mor muhabbet kuşu görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine işaret eder.

Rüyada muhabbet kuşu yavruları görmek hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments