Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muavin olduğunu görmek

Rüyada muavin olduğunu görmek

Rüyada muavin olduğunu görmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, biraz olsun hafifleyeceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada muavin olduğunu gördüyseniz:

  • Objektif olamamanız nedeniyle evdeki kişilerle sıcak saatler yaşayabilirsiniz.

Rüyada otobüs muavini görmek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada muavin olduğunu görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına inanılır.

Rüyada otobüs muavinliği yapmak dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine işaret eder.

Rüyada otobüs muavini olmak sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, yükünün hafifleyeceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada muavinlik yapmak büyük bir gruba liderlik edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada muavin görmek kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments