Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muavin görmek

Rüyada muavin görmek

Rüyada muavin görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, başarılarının düşeceğine, hak yiyeceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, büyük atılımlar yapılacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muavin gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünen kişilerle çalışmanızda veya bir araya gelmenizde fayda var.

Rüyada muavin görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine işaret eder.

Rüyada muavinlik yapmak yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, yetki ve imza sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada otobüs muavini olmak kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına delalet eder.

Rüyada muavin olduğunu görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, evini ve ailesini unutacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otobüs muavini görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine işaret eder.

Rüyada otobüs muavinliği yapmak bereketin ve verimin hâkim olacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments