Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada motorsikletin çalındığını görmek

Rüyada motorsikletin çalındığını görmek

Rüyada motorsikletin çalındığını görmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, işlerinin bozulacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, kısmetlerinin de kapanacağına tabir olunur.

Rüyada motorsikletin çalındığını gördüyseniz:

  • Durumunuzu iyi değerlendirmeli, sizden veya durumunuzdan faydalanılmaya çalışılmadan harekete geçmelisiniz.

Rüyada motorun çalındığını görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine delalet eder.

Rüyada motorsikletin çalındığını görmek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, çok büyük adımlar atılacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada motorunun çalındığını görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına inanılır.

Rüyada motoru çalınmak zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürat motoru görmek adının ve şanının yürüyeceğine, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına yorulur.

Rüyada motora binen birini görmek özel hayatının renkleneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, mevkilerinin yüksek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaç motoruyla ağaç kesmek maddi olarak zarar edeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, kafa dinleyeceğine delalet eder.

Rüyada hız motoru görmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments