Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor zarf görmek

Rüyada mor zarf görmek

Rüyada mor zarf görmek yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, bütçesinin genişleyeceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, dileklerinin kabul olacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor zarf gördüyseniz:

  • Aile bireyleriyle ortak bir toplantıya katılabilirsiniz.

Rüyada mor zarf görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yırtık zarf görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine alamet eder.

Rüyada para zarfı görmek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına işarettir.

Rüyada büyük sarı zarf görmek gerekirse özür dileneceğine, onu dinleyeceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada beyaz zarf içinde para görmek şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada zarf mektup görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz zarf açmak işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada turuncu zarf görmek büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments