Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor rengi görmek

Rüyada mor rengi görmek

Rüyada mor rengi görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, başarıların çoğalacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına yorulur.

Rüyada mor rengi gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda bazı kişiler söylemek istediğiniz şeyleri yanlış anlayabilirler.

Rüyada saçı mor renge boyatmak kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, çok hayırlı haberler alacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına işaret eder.

Rüyada mor rengi elbise görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına işaret eder.

Rüyada mor rengi görmek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, iyilik ve güzellik bulacağına, asla yüksünmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada saçının rengini sarı görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada gümüş rengi elbise giymek dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına tabir olunur.

Rüyada ren nehri görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın reşat görmek tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine işarettir.

Rüyada altın rengi saç görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments