Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada astım hastası olmak

Rüyada astım hastası olmak

Rüyada astım hastası olmak yaraların merheminin bulunulacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, para kazanmaya başlayacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada astım hastası olmak gördüyseniz:

  • Kendinizi olayların merkezinde görebilir, bazı olayların gidişatını etkilemek için gerekli gücü kendinizde bulabilirsiniz.

Rüyada astım hastası görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada astım hastası olmak evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada astım hastası olduğunu görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine inanılır.

Rüyada astım krizi geçirmek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada astım ilacı görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, huzur ve saadet bulacağına, çok yoğun çalışacağına delalet eder.

Rüyada astım olduğunu görmek şanslı günlerin kapıda olduğuna, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada astım olmak iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına delalettir.

Rüyada ölü birini hasta olarak görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments