Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor meyve görmek

Rüyada mor meyve görmek

Rüyada mor meyve görmek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada mor meyve gördüyseniz:

  • Belli kararlarınız, planlarınız ya da işlerinizle ilgili endişeleriniz veya şüpheleriniz olabilir.

Rüyada mor meyve görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, borçların ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor renkli meyve yemek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, huzursuzlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor meyve yemek ev sahibi olunacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil meyve ağacı görmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada hiç bilmediğin bir meyve yemek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan meyve çalmak insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ağaç dalından meyve yemek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine işaret eder.

Rüyada mevsiminde meyve görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments