Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor erik görmek

Rüyada mor erik görmek

Rüyada mor erik görmek ilim ve irfan sahibi olunacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına yorulur.

Rüyada mor erik gördüyseniz:

  • Size tavsiyede bulunabilecek kişileri dinlemenizde veya direktifler vermek yerine, önerilerde bulunma yolunu seçmenizde fayda var.

Rüyada mor erik görmek zengin olunacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor erik toplamak istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına işaret eder.

Rüyada mor erik yemek hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine yorulmaktadır.

Rüyada erik ekşisi görmek onlara değer vereceğine, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, sağlığının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan can eriği toplamak kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına tabir olunur.

Rüyada hamileyken erik yemek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına işarettir.

Rüyada can eriği görmek kolaylığa kavuşacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine işarettir.

Rüyada dalından erik toplamak ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments