Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaç dalının kırıldığını görmek

Rüyada ağaç dalının kırıldığını görmek

Rüyada ağaç dalının kırıldığını görmek rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına delalettir.

Rüyada ağaç dalının kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle sorunlarınızı konuşarak çözmeniz zor olabilir.

Rüyada ağaç dalının kırıldığını görmek çok hayırlı şeylere, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine inanılır.

Rüyada ağaç dalı kırıldığını görmek gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına inanılır.

Rüyada ağaç dalının kırılmasını görmek takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına alamet eder.

Rüyada kırılmış dal görmek elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına inanılır.

Rüyada ağacın dalında oturmak çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, sorunlu bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada kurumuş ağaç dalı kesmek kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaç dallarını kesmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ağaçtan dal koparmak yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments