Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile ata binmek

Rüyada hamile ata binmek

Rüyada hamile ata binmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, gerginliğin biteceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, insanlara küsüleceğine, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, psikolojik sorunların geride kalacağına yorulur.

Rüyada hamile ata binmek gördüyseniz:

  • Çoğu kez, girdiğiniz her ortamda yanlış anlaşılarak kendinizi tam olarak ifade edemeyeceksiniz, edemiyorsunuz.

Rüyada hamileyken ata binmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına delalet eder.

Rüyada hamile ata binmek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada boz ata binmek hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına tabir olunur.

Rüyada yavru ata binmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına işaret eder.

Rüyada gelinlik giyip ata binmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine tabir olunur.

Rüyada tahta ata binmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, kısmetlerinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz bir ata binmek hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine delalettir.

Rüyada büyük bir ata binmek çalışmaların beğeni almayacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments