Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada moloz taşımak

Rüyada moloz taşımak

Rüyada moloz taşımak muradına ereceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çirkin amellere, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına alamet eder.

Rüyada moloz taşımak gördüyseniz:

  • Davet veya teklifleri ciddiye almanızda fayda var.

Rüyada moloz taşımak kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde moloz görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, hedeflere ulaşılacağına yorulur.

Rüyada moloz atmak hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada moloz görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına alamet etmektedir.

Rüyada inşaat molozları görmek sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine yorulur.

Rüyada inşaat molozu görmek geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adamı sırtında taşımak işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, kısmetlerinden olacağına işarettir.

Rüyada tuz taşımak hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments