Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaat molozları görmek

Rüyada inşaat molozları görmek

Rüyada inşaat molozları görmek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına tabir olunur.

Rüyada inşaat molozları gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi planlarınız konusunda endişelendirebilirler.

Rüyada inşaat molozları görmek zor zamanlar geçireceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine inanılır.

Rüyada inşaat molozu görmek endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalettir.

Rüyada moloz atmak kudret ve destek olacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde moloz görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada moloz görmek yeni bir sorumluluk altına gireceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, insanlarla iç içe olacağına delalet eder.

Rüyada moloz taşımak onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada inşaata taşınmak var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada inşaat ev yaptırmak daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments