Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok misafir ağırlamak

Rüyada çok misafir ağırlamak

Rüyada çok misafir ağırlamak birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, cesaret gerektiren işlere gireceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada çok misafir ağırlamak gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol edememeniz durumunda geçmişe bağlı konularda sert bedeller ödenebilir.

Rüyada misafir ağırlamak ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatılı misafir ağırlamak miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına delalettir.

Rüyada başkasının evinde misafir ağırlamak ticarette öne geçeceğine, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok misafir ağırlamak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalık misafir ağırlamak aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına inanılır.

Rüyada misafiri ağırlamak mal ve rızkın çoğalmasına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına alamet eder.

Rüyada yemekli misafir ağırlamak yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada evinde misafir ağırlamak ekmeğin kesileceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments