Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafirlere yemek vermek

Rüyada misafirlere yemek vermek

Rüyada misafirlere yemek vermek musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, hasta ve zor geçireceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına tabir olunur.

Rüyada misafirlere yemek vermek gördüyseniz:

  • Gerilimi doğru yönetip kazanan taraf olabilirsiniz.

Rüyada misafirlere yemek vermek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada misafirle yemek yemek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, başarısının düşeceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada misafire yemek yedirmek yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, mevki makam sahibi olunacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada misafir ve yemek görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde kalabalık misafire yemek vermek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada misafire yemek pişirmek aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, kendisini korumaya alacağına tabir olunur.

Rüyada misafire yemek hazırlamak çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada misafirlere yemek pişirmek sıkıntılarının hafifleyeceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments