Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafirlere kahve ikram etmek

Rüyada misafirlere kahve ikram etmek

Rüyada misafirlere kahve ikram etmek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine inanılır.

Rüyada misafirlere kahve ikram etmek gördüyseniz:

  • Anlaşmak gerekirken, tartışmaktan özenle kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada misafire kahve ikram etmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada misafirlere kahve ikram etmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, hastaysa şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada misafire şeker ikram etmek ömrünün de uzun olacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada misafirlere ikramda bulunmak kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine delalettir.

Rüyada misafire üzüm ikram etmek herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, işlerinizin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada misafire karpuz ikram etmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada misafire zeytin ikram etmek hayal kırıklığına uğrayacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada misafire baklava ikram etmek çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments