Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mini gelinlik görmek

Rüyada mini gelinlik görmek

Rüyada mini gelinlik görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, şeytana uyacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, dertlerin başlayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine işarettir.

Rüyada mini gelinlik gördüyseniz:

  • Sebepsiz bir gerilim içinde olabilirsiniz.

Rüyada mini gelinlik görmek gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mini gelinlik giymek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, aydınlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz mini elbise giymek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, işlerinin karışacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine işarettir.

Rüyada mini etek giymek düzenin kurulacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber işaret eder.

Rüyada mavi mini etek görmek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada mini fırın görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mini elbise giymek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına delalettir.

Rüyada kırmızı mini etek giymek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments