Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mikrofon tutmak

Rüyada mikrofon tutmak

Rüyada mikrofon tutmak eşine değerli hediyeler alacağına, işlerini yoluna sokacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, anlaşmazlıkların biteceğine, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mikrofon tutmak gördüyseniz:

  • Dikkatli bütçe yapmalısınız.

Rüyada mikrofon tutmak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde mikrofon görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada mikrofon görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine yorulur.

Rüyada mikrofonla konuşma yapmak eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, hayırlı terfiler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mikrofonda şarkı söylemek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine inanılır.

Rüyada mikrofonla şarkı söylemek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir tane balık tutmak uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına inanılır.

Rüyada denizde nefesini tutmak ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments