Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada midyeden inci çıktığını görmek

Rüyada midyeden inci çıktığını görmek

Rüyada midyeden inci çıktığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına alamet eder.

Rüyada midyeden inci çıktığını gördüyseniz:

  • Size ait olmayan iş ya da sorumluluklardan kaçınmalısınız.

Rüyada midyeden inci çıktığını görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, kişinin adeta gençleşeceğine rivayet eder.

Rüyada midye içinde inci görmek konforundan da ödün vereceğine, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada midye ve inci görmek yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada midyeden inci çıkarmak işlerlik kazanıp insanla dolacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada midye inci görmek ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayata daha sıkı tutunacağına işaret eder.

Rüyada beyaz midye görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, sorunlarının günden güne azalacağına inanılır.

Rüyada midye görmek başını yastığa daha rahat koyacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada midye bulmak darlanacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments