Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada midye görmek

Rüyada midye görmek

Rüyada midye görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına delalet eder.

Rüyada midye gördüyseniz:

  • Neler yapılması gerektiği konusunda tartışmak yerine uygulamaya geçmenizde fayda var.

Rüyada deniz midyesi görmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde midye görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, malının artmasına, bereketlenmesine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü midye görmek rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına delalet eder.

Rüyada siyah midye görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada midye satmak sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine alamet eder.

Rüyada midye istiridye görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada canlı midye görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada midye dolması yemek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, ticarette öne geçeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments