Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada midye satmak

Rüyada midye satmak

Rüyada midye satmak çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada midye satmak gördüyseniz:

  • Size gelecekte olacaklar hakkında fikir veren veya bir sonraki adımı gösteren kişiler olursa, daha önce olanları gözden geçirmeyi sakın unutmayın.

Rüyada midye satmak iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına yorulur.

Rüyada midye ve inci görmek kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, uzun uzun dalıp gideceğine inanılır.

Rüyada deniz midyesi görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada midyeden inci çıktığını görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada midye temizlemek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizden midye çıkarmak eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine işaret eder.

Rüyada midye açmak karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, maddi gücünün artacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada çiğ midye yemek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, daha rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments