Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah midye görmek

Rüyada siyah midye görmek

Rüyada siyah midye görmek iş hayatında zarar edileceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, yolunda devam edeceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah midye gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızın veya arkadaşlarınızın bazı konularda sabrınızı ya da şanslarını zorladıklarını düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada siyah midye görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada midye kabuğu toplamak büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada büyük midye görmek işlerinin düşeceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada midye açmak iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına delalettir.

Rüyada midye satın almak kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine tabir olunur.

Rüyada midye dolması görmek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine delalet eder.

Rüyada midye içinde inci görmek hedeflere ulaşamayacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, üzgün olacağına işarettir.

Rüyada midye tava yemek verilen  sözlerin tutulacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments