Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta ateş yakmak

Rüyada mezarlıkta ateş yakmak

Rüyada mezarlıkta ateş yakmak kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sonunda mutlu olacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta ateş yakmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili konularda bütçenizi aşmamalısınız.

Rüyada mezarda ateş yakmak kapanan bütün kapıların açılacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta ateş yakmak bahtın açık olmasına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, amacına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada bahçede ateş yakmak tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde ateş yakmak kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına tabir olunur.

Rüyada şöminede ateş yakmak ziraat ve harmandan fayda görmeye, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına alamet etmektedir.

Rüyada benzinle ateş yakmak rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına delalet eder.

Rüyada ekmek yapmak için ateş yakmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, çirkin bir iş yapmaya, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada ormanda ateş yakmak geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments