Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığın taşındığını görmek

Rüyada mezarlığın taşındığını görmek

Rüyada mezarlığın taşındığını görmek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, onlardan fayda göreceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, prestij kazanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığın taşındığını gördüyseniz:

  • Belli konularda seçim yapmak istiyorsanız zamana ihtiyacınız var.

Rüyada mezarlığın taşındığını görmek böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada mezar taşında yazı görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada mezar taşında adını görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada mezar taşında ismini görmek hak yolunu tutacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mezar taşında arapça yazı görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, hayatının da zorlaşacağına alamet eder.

Rüyada mezar taşında kendi ismini görmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, zor durumda bırakacağına işaret eder.

Rüyada mezar taşında tarih görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar taşında ölüm tarihini görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments