Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığa tuvaletini yapmak

Rüyada mezarlığa tuvaletini yapmak

Rüyada mezarlığa tuvaletini yapmak takdir görecek pek çok iş yapacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlığa tuvaletini yapmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanız durumunda daha farklı teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada mezara tuvaletini yapmak daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığa tuvaletini yapmak çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada mezarlıkta tuvalet görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalette mezar görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalet eder.

Rüyada ulu orta tuvaletini yapmak böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına delalet eder.

Rüyada tuvalette makyaj yapmak imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada banyoda tuvaletini yapmak çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, girdiği işleri kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada tuvaletini yapmak daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
İmge

Rüyamda yakın bir arkadaşım ile nişanlanıyordum ailemin zoruyla ve arkadaşımın ailesi hiç sevmediğimiz bir akrabamızmış rüyada.Ağlıyorum ve gece evden koşuyorum boş bir arazide yeni bir mezar görüyorum mezar taşı yok üzerinde dışkılar var ve en sonunda geri eve dönüp nişanı atıyorum.Nişanı attığım kişinin babası çok pişman olacaksın deyip gidiyor.

İmge

Teşekkür ederim