Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda karınca görmek

Rüyada mezarda karınca görmek

Rüyada mezarda karınca görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, zorluklarının kalmayacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada mezarda karınca gördüyseniz:

  • Çevreden size fazlaca yüklenebilirler.

Rüyada mezarda karınca görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta karınca görmek elinin bolluk göreceğine, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarında karınca görmek yüksek mevkilere getirileceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına, yapılan işte ustalaşılacağına alamet eder.

Rüyada vücutta karınca görmek sorunların son bulacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada karınca yakmak sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına tabir olunur.

Rüyada bebek ve karınca görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına delalet eder.

Rüyada karınca yuvası ve yumurtası görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada atom karınca görmek kısmetlerinin bollaşacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments