Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara kuran okumak

Rüyada mezara kuran okumak

Rüyada mezara kuran okumak bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, evindeki huzurun bozulacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada mezara kuran okumak gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz yöntemler veya kurallara uymamanız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada mezarda kuran okumak malının artmasını sağlayacağına, rakiplerin geride bırakılacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada mezarlıkta kuran okumak hüsrana uğratacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada mezara kuran okumak her zaman evlatlarına destek olacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada kuran alfabesini okumak hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine inanılır.

Rüyada tuvalette kuran okumak yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine yorulur.

Rüyada kuran sürelerini okumak çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, önemli bir şahsiyet olacağına yorulur.

Rüyada kuranı sesli okumak büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, galibiyetlerinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuran harflerini okumak sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, alkış alacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments