Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar çapalamak

Rüyada mezar çapalamak

Rüyada mezar çapalamak kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, hastalıkların sona ereceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar çapalamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda karar almadan, anlaşmalar yapmadan, sözler vermeden veya paranızı bağlamadan önce çok dikkatli düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada mezar çapalamak maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, o işi canlandıracağına tabir olunur.

Rüyada domates çapalamak çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bağ çapalamak maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, her şeyin yolunda gideceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine alamet eder.

Rüyada bahçe çapalamak iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, zor zamanların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada toprağı çapalamak güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada ağaç dibi çapalamak de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bostan çapalamak kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, sosyal konumunun değişeceğine delalettir.

Rüyada sebze çapalamak yaşadığı zorlukların biteceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments