Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meyve sebze almak

Rüyada meyve sebze almak

Rüyada meyve sebze almak rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına alamet eder.

Rüyada meyve sebze almak gördüyseniz:

  • Dikkat edin; çünkü onda nefrete dönüşebilecek duygusal reaksiyonlar ortaya çıkabilir.

Rüyada meyve sebze bahçesi görmek tartışmaların son bulacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada sebze ve meyve bahçesi görmek sonunda maddi zarara gireceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına rivayet eder.

Rüyada sebze meyve görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına yorulur.

Rüyada sebze ve meyve görmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, işindeki verimliliğinin artacağına alamet eder.

Rüyada meyve sebze satmak rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, bir bebek sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada meyve sebze toplamak sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hatalı yollara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada meyve sebze pazarı görmek çok sevileceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bahçede meyve sebze toplamak daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments