Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mevsiminde kar görmek

Rüyada mevsiminde kar görmek

Rüyada mevsiminde kar görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına delalet eder.

Rüyada mevsiminde kar gördüyseniz:

  • İstikrarı korumanız olumlu sonuçlar doğuracağa benziyor.

Rüyada mevsiminin dışında kar görmek bahtının açık olacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine yorulur.

Rüyada yaz mevsiminde kar yağdığını görmek sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, insan sevindireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada mevsimsiz yağan kar görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına rivayet eder.

Rüyada mevsiminden önce kar görmek hoşgörülü biri olunacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına yorulur.

Rüyada mevsimsiz kar görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına delalet etmektedir.

Rüyada mevsiminde kar yağdığını görmek aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, makamının artacağına rivayet eder.

Rüyada mevsim dışı kar görmek öfkeli hareketlerde bulunacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada mevsiminde olmayan kar görmek yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments