Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan tutmak

Rüyada aslan tutmak

Rüyada aslan tutmak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına delalet eder.

Rüyada aslan tutmak gördüyseniz:

  • Diğerleriyle ilgili endişelerinizi belli etmeniz ilginç iş birliklerine neden olabilir.

Rüyada aslan tutmak maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine işarettir.

Rüyada kahve falında aslan görmek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, dertlerine derman arayacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine tabir olunur.

Rüyada aslanla konuştuğunu görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine yorulur.

Rüyada heykel aslan görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada aslan yaralamak sıkılacağı bir haber almaya, hayırlı bir yola çıkılacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslan ve kurt görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada aslandan korktuğunu görmek helal rızık yiyeceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına işaret eder.

Rüyada aslan saldırması görmek rahatlayacağına, hafifleyeceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments