Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercan yılanı görmek

Rüyada mercan yılanı görmek

Rüyada mercan yılanı görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine işarettir.

Rüyada mercan yılanı gördüyseniz:

  • Yapılacakların listesi giderek uzuyor olabilir.

Rüyada mercan yılanı görmek zengin bir hayat sürüleceğine, kısa sürede başarısının artacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada mercan kolye görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yeni bir eve sahip olunacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mercan toplamak borçların yakın zaman içinde biteceğine, yokluğa düşeceğine, zaferler kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mercan adası görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mercan balığı görmek karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, alışveriş yapacağına alamet eder.

Rüyada mercan balığı tutmak imkânlarının da genişleyeceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine yorulur.

Rüyada inci mercan görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, duygularının karşılıklı olacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada mercan renk görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments