Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercan balığı görmek

Rüyada mercan balığı görmek

Rüyada mercan balığı görmek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada mercan balığı gördüyseniz:

  • Yeterki ilham eksik olmasın.

Rüyada mercan balığı yakalamak attığı her adımda zarara uğrayacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mercan balığı görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine rivayet eder.

Rüyada mercan balığı tutmak kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada inci mercan görmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına işaret eder.

Rüyada deniz mercanı görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, geçim derdinin biteceğine alamet eder.

Rüyada mercan adası görmek geleceğine, maddi olarak büyüyeceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına delalettir.

Rüyada mercan bilezik görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada mercan rengi elbise giymek risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments