Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercan balığı yakalamak

Rüyada mercan balığı yakalamak

Rüyada mercan balığı yakalamak ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, gözyaşının dineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mercan balığı yakalamak gördüyseniz:

  • Belki midenizle ilgili bazı sorunlar karşınıza çıkabilir.

Rüyada mercan balığı yakalamak çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, umduklarını bulamayacağına delalettir.

Rüyada mercan balığı tutmak zor ve karamsar günler geçireceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mercan balığı görmek aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada mercan çiçeği görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, ticaretinin gelişeceğine tabir olunur.

Rüyada inci mercan görmek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına inanılır.

Rüyada mercan kolye görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz mercanı görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mercan görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments