Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maymunun kovaladığını görmek

Rüyada maymunun kovaladığını görmek

Rüyada maymunun kovaladığını görmek sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına işaret eder.

Rüyada maymunun kovaladığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizinle ilgili izlenimlerini veya düşüncelerini değiştirmeye çalışmanız gerekebilir.

Rüyada maymunun kovaladığını görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada maymun kovalamak aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, makbul olan mallar edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada maymun kovaladığını görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada maymuna yemek yedirmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada maymunun elini tutmak yeni kişilerle tanışacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini maymun olarak görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Rüyada yavru maymun görmek çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, ekmeğinin azalmayacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine delalettir.

Rüyada maymuna sarılmak karanlık geçen günlere güneş doğacağına, hayallerinin yıkılacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments