Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini bıçaklamak

Rüyada kendini bıçaklamak

Rüyada kendini bıçaklamak düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine yorulur.

Rüyada kendini bıçaklamak gördüyseniz:

  • Başkalarının yaklaşımlarına yorum getirmemeye çalışın.

Rüyada sevgilisinin bıçakladığını görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada birinin başka birini bıçakladığını görmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki kişiyi bıçaklamak yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına rivayet eder.

Rüyada kedi bıçaklamak hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile kadını bıçaklamak sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada kendi çocuğunu bıçaklamak çok büyük paralar kazanılacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada adam bıçakladığını görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen birini bıçaklamak sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments