Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan aslan görmek

Rüyada aslan aslan görmek

Rüyada aslan aslan görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, kısmetlerin çoğalacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulur.

Rüyada aslan aslan gördüyseniz:

  • Yakında pek çok alanda aradığınız destek veya yardımı alabilirsiniz.

Rüyada denizde aslan görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, işlerin çok iyiye gideceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına tabir olunur.

Rüyada yavru aslan görmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine işarettir.

Rüyada aslan kesmek faturalarını ödeyemez olacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine alamet eder.

Rüyada aslan kovalamak çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada aslan pençesi görmek girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü aslan görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada aslanla uyuduğunu görmek imkânsızı başaracağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, içine fesat düşeceğine işarettir.

Rüyada sürüyle aslan görmek çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, kötü olayların meydana geleceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments