Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kimlik görmek

Rüyada mavi kimlik görmek

Rüyada mavi kimlik görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına inanılır.

Rüyada mavi kimlik gördüyseniz:

  • Anlayışlı olmanız önemli bir ilişkinizin dengede kalmasını sağlayabilir.

Rüyada mavi kimlik görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına, biraz olsun hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada yırtık kimlik görmek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada yeni kimlik görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis kimliği görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, sırtının yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine kimlik vermek sevdikleri ile çok mutlu olacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada polise kimlik vermek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kimlik almak sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kimlik kaybettiğini görmek uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments