Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi havluya sarılmak

Rüyada mavi havluya sarılmak

Rüyada mavi havluya sarılmak yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, nifak sokanların cezalandırılacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi havluya sarılmak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenebilmeniz zordur.

Rüyada mavi havluya sarılmak rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kısmet alacağına delalet eder.

Rüyada mavi banyo havlusu görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Rüyada mavi havlu satın almak geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi havlu almak kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada mavi renk havlu görmek de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına yorulur.

Rüyada mavi renkli havlu görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada mavi havlu görmek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada havlu sarılmak ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments