Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi dondurma görmek

Rüyada mavi dondurma görmek

Rüyada mavi dondurma görmek maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, hayatının düzene gireceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada mavi dondurma gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan sorunları çözebilmek için yüzde yüz gayret göstermenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada mavi dondurma yemek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine inanılır.

Rüyada mavi dondurma görmek dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına işaret eder.

Rüyada karışık dondurma görmek kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına işarettir.

Rüyada dondurma yediğini görmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, gelirinin de garanti altında olacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına inanılır.

Rüyada ölüye dondurma vermek iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine işaret eder.

Rüyada dondurma aldığını görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, işindeki verimin artacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine delalettir.

Rüyada dondurma yedirdiğini görmek bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada külah dondurma görmek yeni çalışmalar ortaya konacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments