Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi cin görmek

Rüyada mavi cin görmek

Rüyada mavi cin görmek maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine işaret eder.

Rüyada mavi cin gördüyseniz:

  • Durumu aklı başında dostlarınızla görüşürseniz onlar size gereken cesareti verebilirler.

Rüyada mavi cin görmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada cin olmak çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada başkasının evinde cin görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine delalettir.

Rüyada birinin içinden cin çıkarmak talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına delalet eder.

Rüyada cini insan gibi görmek eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, yaşama sevincine kavuşacağına yorulur.

Rüyada cin çarpmasından kurtulmak borçların kapanacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cini duayla kovmak onlar sayesinde moral bulacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cini yok etmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, hep dinç ve genç kalacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments