Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi bebek odası görmek

Rüyada mavi bebek odası görmek

Rüyada mavi bebek odası görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına inanılır.

Rüyada mavi bebek odası gördüyseniz:

  • Doğru taktiklerle ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada mavi bebek odası görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi oda görmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi boyalı oda görmek sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada mavi yatak odası görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada mavi renk oda görmek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renkli oda görmek kendisine uğur getireceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi odalı ev görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, hayata küsecek duruma geleceğine delalettir.

Rüyada mavi duvarlı oda görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, bahtının güzelleşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments