Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada marketten et almak

Rüyada marketten et almak

Rüyada marketten et almak çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada marketten et almak gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız kimselere karşı dikkatli olmalısınız.

Rüyada marketten et almak makam ve kariyer sahibi olunacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada market alışverişi yapmak düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada marketten kola almak kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına rivayet eder.

Rüyada markete çalışmak uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, yönetici olacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine inanılır.

Rüyada markette gezmek rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına delalet eder.

Rüyada market poşeti görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, başarılarının tadına varacağına işarettir.

Rüyada marketten meyve almak düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada market satın almak işlerin hafifleyeceğine, kurtuluşa kavuşacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments