Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada marketten alışveriş yaptığını görmek

Rüyada marketten alışveriş yaptığını görmek

Rüyada marketten alışveriş yaptığını görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, hayatının karışacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, kötü yollara gireceğine yorulur.

Rüyada marketten alışveriş yaptığını gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken, ruhen yoran veya engelleyen kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada markette alışveriş yapmak huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına yorulur.

Rüyada markette alışveriş yaptığını görmek rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada markete alışverişe gitmek hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına inanılır.

Rüyada market alışverişi yapmak uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine rivayet eder.

Rüyada marketten alışveriş yaptığını görmek gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, sabit geliri olacağına işarettir.

Rüyada market alışverişi yaptığını görmek işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, sevinçli bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada marketten çikolata almak başarı için yılmadan çalışılacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada markette dolaşmak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments