Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mantarı görmek

Rüyada mantarı görmek

Rüyada mantarı görmek kötü karakterli bir kadına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, bereketli ve hayırlı olacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada mantarı gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz aşırı yüksek durumda olabilir.

Rüyada mantar koklamak rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Rüyada kuzu göbeği mantarı görmek çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada mantar satın almak hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, bolluk ve bereket göreceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para yorulur.

Rüyada kültür mantarı görmek sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinden mantar toplamak başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada kurutulmuş mantar görmek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, manevi olarak hasar alınacağına işarettir.

Rüyada mantar pişirmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine yorulur.

Rüyada suda mantar toplamak hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments