Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mantar kızartmak

Rüyada mantar kızartmak

Rüyada mantar kızartmak sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, her konuda şansın yaver gideceğine, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mantar kızartmak gördüyseniz:

  • Evli bir insansanız, evinizde mutlu bir olay yaşayabilirsiniz.

Rüyada mantar kızartmak gördüğü saygının ve sevginin artacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına delalettir.

Rüyada iri mantar görmek omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalet eder.

Rüyada mantardan zehirlenmek neşesinin yerine geleceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına rivayet eder.

Rüyada acı mantar yemek iyi haberler alınacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, beklenen mirasın alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağda mantar görmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, kendi işinin patronu olunacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda mantar toplamak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, zorlanacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına tabir olunur.

Rüyada mavi mantar görmek atılan adımların boşa gideceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine delalettir.

Rüyada dev mantar görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments