Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mandalina dağıtmak

Rüyada mandalina dağıtmak

Rüyada mandalina dağıtmak hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada mandalina dağıtmak gördüyseniz:

  • Sizi garantiye aldığını düşünen, istediklerini yaptırmak veya elde etmek için blöf veya duygusal şantajlar yapan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada mandalina dağıtmak yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine rivayet eder.

Rüyada ağaçtan mandalina toplamak şükrederek yaşayacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine yorulur.

Rüyada ağaçta mandalina görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, çevrenizden takdir görmeye tabir olunur.

Rüyada mevsimsiz mandalina görmek başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına delalet eder.

Rüyada mandalina toplamak güzel gelişmeler yaşanacağına, gıybet edeceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mandalina ağacı görmek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına inanılır.

Rüyada mandalina koparıp yemek patron koltuğuna yükseleceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada mandalina suyu içmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments